top of page

arsènikes

La compañía Arsènikes nace a mediados del año 2018. Reuní a un grupo de amigos artistas y todos juntos dimos el gran paso: empezar a producir nuestro primer musical,INNUENDO(2019) Después producimos BEETLEJUICE el musical, que se representó en 2021, y más adelante HEATHERS en 2022. El nombre del grupo hace referencia al nombre del famoso veneno, el arsénico, y a la vez se hace un juego de palabras con "arts escèniques". La sátira, la ironía, el humor negro y la provocación van de la mano de esta compañía, formada por chicas y chicos adolescentes. En todas estas producciones desempeñé el papel de director, aparte de actuar. 

IMGP3547 2.JPEG
CARTELL.png

Els estudiants de l'escola Parlabrava ja s'han acostumat a viure entre rumors que tots creuen com certs. Potser no diuen la veritat, però això els hi és ben igual. La més popular, la Matilda, ho té ben clar: que es parli d'ella, encara que sigui malament. La seva millor amiga, la Juicy, desitja en secret ser com ella. Com s'ha transformat l’amor i l’amistat en l'època dels secrets i del "postureo"? Amb qui podem confiar i amb qui no? Quantes fake news estem acceptant sense saber-ho? Benvinguts a una història d'insti més! 

IMG_0525.jpg

En un moment o altre a tots ens arriba l'adolescència, una etapa plena de bullying, sexe, drogues, festes y acné. Però a l'institut Westerburg, regnat per les tres malcriades Heathers, els pensaments suïcidics s'apoderaran de tots els seus joves alumnes. Preparats per robar el primer caramel?

BEETLEJUICE

1988, un poble de Connecticut, una parella que just s'acaba de mudar explota pels aires. I quan ja res podia anar pitjor Lydia i la seva família s'instal·len a la seva casa. Per poder fer fora als vius, els fantasmes hauran de demanar ajuda al bioexorcista més famós del més enllà, Beetlejuice. Però ell té altres plans... Benvinguts a un show sobre morts!

innuendo

65895515-A667-4C98-8308-8A153B0ED195.PNG

Bienvenidos al planeta GaGa. Estamos en el 2303 y todos los instrumentos musicales han sido destruidos. No hay libertad de expresión y todos los jóvenes son igual de felices. Pero un grupo de rebeldes, los bohemios, esperan la llegada de un soñador que liberará las mentes de todo el mundo. Una crítica al capitalismo, a la globalización y la censura del arte.

bottom of page